1.1.2017

Fantôme Printemps

Fantôme Printemps

Panimo: Brasserie Fantôme
Alkuperämaa: Belgia

Tyyli: Saison
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 8,0 %

Maku: Fantôme Printemps on hieman samppanjamainen ja poreileva olut. Sen aromi on melkolailla yrttinen ja mausteinen, mutta samalla myös raikkaan sitruksinen ja hedelmäinen. Lisäksi sen mausta on erotettavissa kevyesti hiivaista ja sitruunaruohomaista vivahteikkuutta.

Tuoksu: Oluen tuoksu on hyvin raikas ja eloisa. Sen aromi on selkeä ja viettelevä sekä muistuttaa hieman kesäistä kukkaispeltoa. Siinä kukkainen ja ruohomainen aromi yhdistyy miellyttävästi sitruksiseen, hiivaiseen ja mausteiseen kokonaisuuteen.

Ulkonäkö ja koostumus: Olut on keskitäyteläinen, keskihiilihappoinen sekä hivenen metallimainen. Sen voimakkaan meripihkan väristä runkoa koristaa vaalea sekä samettinen vaahtokukka.

Loppukommentit: Fantôme Printemps oli yllätyksellinen ja mielenkiintoinen saison. Omaan makuuni se oli paras Fantômen oluista, jonka olen juonut ja muutenkin hyvä sellainen. Heillä on tapana muuttaa reseptiä aina vuosittain, joten myös tästä syystä koskaan ei voi tarkalleen tietää, millaisen makuelämyksen lasistaan löytää...

Arvio: 83/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti