8.1.2017

Taiwan Beer Weissbier

Taiwan Beer Weissbier

Panimo: Taiwan Tobacco and Liquor Corp
Alkuperämaa: Taiwan

Tyyli: Hefeweizen
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 5,0 %

Maku: Taiwan Beer Weissbier on raikas ja virkistävä olut. Sen maku on ennen kaikkea banaanisen hedelmäinen ja neilikkaisen mausteinen, mutta myös vehnäinen ja hiivamainen. Siinä esiintyvä sitruksisuus keventää kokonaisuutta ja tekee siitä nautinnollisemman vehnäoluen.

Tuoksu: Sen tuoksu on hieman hapan ja kevyesti tunkkainen. Sitä hallitsee mausteinen ja hiivainen aromi sekä hedelmäinen ja sitruksinen vivahteikkuus.




Ulkonäkö ja koostumus: Sen koostumus on melko kevyt ja suutuntuma matalahiilihappoinen sekä kermainen. Väritys on hunajamainen ja samea sekä vaahtokukka vaalea ja pitsimäinen.

Loppukommentit: Taiwan Tobacco and Liquor Corp on suuri toimija maassaan. Sillä on pitkä ja värikäs historia, joka johtaa juurensa tähän päivään (http://en.ttl.com.tw/about/about_06.aspx). Se valmistaa ja myy oluiden lisäksi mm. vahvoja viinoja ja erilaisia ruuanvalmistukseen tarvittavia tuotteita. Yksi sen tuotteista on nyt esittelyssä oleva Weissbier, joka oli minulle ensimmäinen olut koskaan Taiwanista. Se ei ollut mikään järisyttävä elämys, mutta kuitenkin helposti juotava ja melko mielenkiintoinen aikaansaannos.

Arvio: 59/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti