7.3.2017

Fat Lizard Ankle Slapper Surf Ale

Fat Lizard Ankle Slapper Surf Ale

Panimo: Fat Lizard Brewing Co.
Alkuperämaa: Suomi

Tyyli: American Pale Ale (APA)
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 5,2 %

Maku: Ankle Slapper on raikas ja virkistävä olut. Sen raikkaan sitruksista ja trooppisen hedelmäistä aromia voi kuvailla myös makean karamelliseksi ja pehmeän maltaiseksi. Siinä esiintyvät marjamaiset nyanssit ja keskikatkera jälkimaku kruunaavat kokonaisuuden.

Tuoksu: Oluen tuoksu on freesi ja eloisa. Se on hyvin makunsa kaltainen, mutta tuo esiin myös yrttistä ja kukkamaista vivahteikkuutta.

Ulkonäkö ja koostumus: Olut on keskitäyteläinen ja suutuntumaltaan keskihiilihappoinen sekä öljymäinen. Sen runko on meripihkanvärinen ja samea sekä sitä koristava vaahtokukka vaalea ja hieman kermainen.

Loppukommentit: Fat Lizard Brewing Company on Espoossa sijaitseva suomalainen pienpanimo. Se on perustettu vuonna 2013 Heikki Ylisen ja Tuomas Koskipään toimesta. Ankle Slapper Surf Ale oli ensimmäinen olut, johon heidän panimoltaan tutustuin. Sen kokonaisuus toimi erinomaisesti ja makumaailma oli onnistunut. Itse pidin siirtä kovasti ja ensivaikutelmat heidät toiminnastaan olivat erittäin positiiviset. Lisää tällaisia kiitos.

Arvio: 82/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti