9.3.2017

Widmer Brothers Alchemy Ale

Widmer Brothers Alchemy Ale

Panimo: Widmer Brothers Brewing Company
Alkuperämaa: USA

Tyyli: American Pale Ale (APA)
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 5,8 %

Kantavierre: 13,8 °P

Maltaat: Pale, Caramel, Münich, Vienna

Maku: Alchemy Ale omaa erittäin monipuolisen ja humaloinnin sävyttämän maun. Sen aromi on trooppisen hedelmäinen, greippisen sitruksinen ja makean karamellinen sekä kukkamainen, hieman havuinen ja keksimäisen maltainen.

Tuoksu: Oluen tuoksu on hyvin runsas ja aromikas. Se imitoi pitkälti makuaan ollen kuitenkin selkeämmin ruohomainen ja yrttinen.

Ulkonäkö ja koostumus: Sen koostumus on keskitäyteläinen ja suutuntuma keskihiilihappoinen sekä öljymäinen. Rungoltaan olut on meripihkanvärinen ja samea sekä sen vaahtokukka vaalea ja samettinen.

Loppukommentit: Widmer Brothers Brewing Company on vuonna 1984 perustettu yhdysvaltalainen olutpanimo. Se valmisti pitkään oluita vain hanamyyntiin, mutta vuonna 1996 se lanseerasi ensimmäisen pullo-oluensa. Panimo tunnetaan hyvin myös yhtenä Oregon Brewer's Festival:n järjestäjistä. Alchemy Ale on yksi sen valmistamista oluista, jonka valmistuksessa käytetään Yhdysvaltain länsirannikolla kasvaneita humalalajikkeita. Panimo ei kerro, mitä nämä lajikkeet ovat ja pitää sekoitustaan visusti salassa. Itse pidin siitä kovasti ja toivon saavani maistaa sitä uudestaan myös tulevaisuudessa.

Arvio: 81/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti