Sivut

13.10.2018

Lagunitas Undercover Investigation Shut-Down Ale

Lagunitas Undercover Investigation Shut-Down Ale

Panimo: Lagunitas Brewing Company
Alkuperämaa: USA

Tyyli: American Strong Ale
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 9,7 %

Kantavierre: 20,45 °P
IBU-arvo: 66,6

Maku: Investigation Shut-Down Alen vahvasti alkoholimaisessa, voimakkaasti humaloidussa ja makean maltaisessa kokonaisuudessa esiintyy mm. havumaisia, greippisiä, mausteisia, hedelmäisiä sekä kukkaisia sävyjä.

Tuoksu: Oluen tuoksu on (jos edes mahdollista) makuaan alkoholimaisempi.


Ulkonäkö ja koostumus: Suutuntumaltansa olut on täyteläinen, matalahiilihappoinen sekä öljymäinen. Sen runko on karamellinvärinen ja melko kirkas sekä sitä somistava vaahtokukka paksu ja samettinen.

Loppukommentit: Investigation Shut-Down Ale on saatavuudensa puolesta rajoitettu olut. Sitä myydään vain Tammikuusta Maaliskuuhun välisenä aikana, joten ihan joka paikasti sitä ei siis vastaan tule. En oikein osannut päättää, pidinkö tästä oluesta paljon vain vähän ja se vaatisikin ehdottomasti lopullista tuomiotaan varten vielä toisen maistelukerran.

"IN REMEMBRANCE OF THE 2005 ST. PATRICK’S DAY MASSACRE and in commemoration of the 20-day suspension that followed, Lagunitas brewed this especially bitter ale. See, the ABC conducted an undercover investigation of our brewery, finding us guilty of operating a “Disorderly House.” We did the crime. We did the time. We got the bragging rights."

Olut on juotu @ Hotel Zephyr, San Francisco (USA)

Arvio: 70/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti