19.7.2016

Flying Monkeys Genius of Suburbia

Flying Monkeys Genius of Suburbia

Panimo: Flying Monkeys Craft Brewery
Alkuperämaa: Kanada

Tyyli: Session IPA
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 3,8 %

IBU-arvo: 21

Maltaat: Pale, Melanoidin, 2-Row ja Flaked Oats
Humalat: Centennial ja Amarillo

Maku: Oluessa maistuu leipämäisen maltainen ja greippisen sitruksinen aromi sekä yrttinen mausteisuus. Maku on lisäksi tuoreen hedelmäinen sekä hieman havuinen.

Tuoksu: Oluen tuoksua voi kuvailla runsaan hedelmäiseksi ja kirpeän sitruksiseksi sekä melko yrttiseksi. Sen aromia täydentää tuoreen ruohoinen ja raikkaan kukkamainen vivahteikkuus.

Ulkonäkö ja koostumus: Oluen koostumus on hyvin kevyt ja suutuntuma keskihiilihappoinen sekä hieman vetinen. Väriltään se on kullankeltainen ja vaahtokukaltaan erittäin tuuhea sekä pitsimäinen.

Loppukommentit: Genius of Suburbia on erittäin miellyttävä ja sopivan kevyt Session IPA. Sitä voi luonnehtia todelliseksi kesäolueksi, joka vie janon mennessään. Sen maku on hyvin monipuolinen ja runsas ja sitä ei voi millään uskoa vain 3,8 % vahvuiseksi. Humalointia siinä on riittävästi ja se korostaa makua hienosti. Sen koostumus on hieman vetinen, mutta se sopii kuitenkin hyvin tälle oluelle. Siitä on vaikea sanoa mitään pahaa ja miedoksi olueksi se onkin oivallinen valinta...

Arvio: 77/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti