24.7.2016

Two Roads Road 2 Ruin

Two Roads Road 2 Ruin

Panimo: Two Roads Brewing Company
Alkuperämaa: USA

Tyyli: Double IPA (DIPA)
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 8,0 %

Humalat: Summit, Palisade, Cascade ja Magnum

Maku: Road 2 Ruin on havuinen ja sitruksinen olut, jossa maistuu melko kukkainen ja hedelmäinen aromi. Sen vahvaa makua täydentää keksimäisen maltainen sekä makean karamellinen kokonaisuus. Olut on lisäksi voimakkaasti humaloitu sekä erittäin herkullisen aromikas.

Tuoksu: Myös oluen tuoksua voi luonnehtia todella havumaiseksi ja sitruksisen hedelmäiseksi. Siinä esiintyy lisäksi pehmeän maltaista sekä makean karamellista vivahteikkuutta.

Ulkonäkö ja koostumus: Tämän keskitäyteläisen oluen suutuntuma on matalahiilihappoinen sekä hyvin öljymäinen. Sen meripihkan väristä ja sameaa runkoa kaunistaa vaalea sekä mukavan pitsimäinen vaahtokukka.

Loppukommentit: Two Roads panimon valmistama Road 2 Ruin on erinomainen Double IPA. Sen aromia hallitsee erittäin voimakas humalointi, joka antaa sille äärimmäisen runsaan makumaailman. Se on todella nautinnollinen olut juoda, ei vain aromikkuutensa vaan myös koostumuksensa puolesta. Siitä on vaikea löytää mitään moitittavaa ja siksi se ansaitsee todella hyvät pisteet. Se oli kyseisen panimon ensimmäinen olut, jonka pääsin juomaan, muttei varmasti viimeinen.

Arvio: 86/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti