2.11.2020

Wicked Weed Dark Age

Dark Age

Panimo: Wicked Weed Brewing
Alkuperämaa: USA

Tyyli: Imperial Stout
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 12,0 %

Maku: Dark Age on nimensä mukaisesti hyvin tumma ja vahvoja mielikuvia muodostava olut. Jos tämän pukee adjektiiveiksi niin, olut on paahtomaltainen, tamminen, bourbonmainen, tummasuklainen, tummahedelmäinen, vaniljainen sekä makean karamellinen.

Tuoksu: Tuoksultaan olut on ennen kaikkea bourbonmainen, makea ja tummasuklainen.

Ulkonäkö ja koostumus: Oluen suutuntuma on puolestaan täyteläinen, matalahiilihappoinen sekä öljymäinen. Oluella on lisäksi lakritsinmusta ja läpinäkymätön runko sekä muhkea ja samettinen vaahtokukka.

Loppukommentit: Wicked Weed on 9 kuukautta bourbon-tammitynnyreissä kypsynyt imperial stout. Olut on maustettu hunajalla ja fariinisokerilla sekä sen IBU-arvoksi on mitattu 55 IBU-yksikköä. Kallista hintaansa lukuun ottamatta, olut on äärimmäisen mielenkiintoinen ja juomisen arvoinen tuttavuus.

"Humanity’s path out of the Dark Age is one without end. This path carries us away from the mystical to the measurable, from the magical to the mathematical, and is a meticulous tale of progress from madness to method. Yet, we still find wonder in the Magic, and the extraordinary potential in the Mystery. Out of this yearning for the old ways, Dark Age Imperial Stout emerges from the whisky barrel, it’s dark malt complexity and bold, yet balanced, sweetness, softened by its mystical evolution in oak".

Arvio: 85/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti