6.4.2017

Brooklyn Black Ops

Brooklyn Black Ops

Panimo: Brooklyn Brewery
Alkuperämaa: USA

Tyyli: Imperial Stout
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 11,6 %

Maku: Brooklyn Black Ops on todella jykevä ja bourbonmainen olut. Sen ennen kaikkea paahtomaltaista ja kahvimaista aromia voi kuvailla myös suklaiseksi, vaniljaiseksi sekä tumma hedelmäiseksi.

Tuoksu: Sen tuoksua hallitsee bourbontynnyrimäinen alkoholisuus ja tammisuus sekä erittäin paahteinen ja palanut aromi.

Ulkonäkö ja koostumus: Se on täyteläinen, matalahiilihappoinen sekä öljymäinen olut. Sen kolanväristä ja synkkää runkoa päällystää melko niukka ja kermainen vaahtokukka.

Loppukommentit: Brooklyn Black Ops on melko harvinainen ja todella kallis olut. Sen valmistuksessa on käytetty shampanjahiivaa sekä sitä on kypsytetty 4 kuukauden ajan bourbon-tynnyreissä. Sen erittäin vahva, paahteinen ja jopa palanut aromi jakaa varmasti mielipiteitä puolesta ja vastaan. Omaan makuuni se oli yksinkertaisesti liian bourbonmainen, mutta muilta osin todella tyylikäs ja hyvinvalmistettu olut. Sen alkoholipitoisuus oli noussut 10,7 % aina 11,6 % sitten viime maistamiseni (muutama vuosi taaksepäin). Jos kukkaro kestää ja siihen jossain törmäätte, lisätkää se ihmeessä ostoskoriinne.

"Brooklyn Black Ops does not exist. However, if it did exist, it would be a robust stout concocted by the Brooklyn brewing team under cover of secrecy and hidden from everyone else at the brewery. Supposedly, "Black Ops" was aged for four months in bourbon barrels, bottled flat, and re-fermented with Champagne yeast, creating big chocolate and coffee flavors with a rich underpinning of vanilla-like oak notes. They say it’s vanishingly rare. We have no idea what they’re talking about".

Arvio: 82/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti