Itsestäni & Blogista


Guinness Storehouse. Dublin, Irlanti

Itsestäni

Nimeni on Mikko Kairesalo. Olen 35-vuotias olutharrastaja Mäntsälästä. Oluiden intohimoisen keräilyn ja harrastamisen aloitin virallisesti vuonna 2007.

Oluita on kertynyt vuosien mittaan ulkomaanmatkoilta, nettikaupoista, erilaisten kauppojen hyllyiltä, olutbaareista sekä tuliaisina ystäviltä ja perheenjäseniltä. Kokoelmassani on tällä hetkellä 4135 olutta 89 eri maasta.

Oluttyyleistä minua eniten miellyttävät India Pale Alet, Imperial Stoutit ja savuoluet. Näiden lisäksi luostarioluet, Scotch Alet ja erilaiset hapanoluet ovat lähellä sydäntäni. Itse oluenvalmistusmaista Belgia, USA, Saksa ja Tanska ovat suosikkejani.

Blogista

Olutblogini kirjoittamisen aloitin, koska halusin kannustaa ihmisiä entistä rohkeammin kokeilemaan ja nauttimaan erilaisia oluita. Tavoitteeni on esitellä mahdollisimman monia uusia ja jo klassikoiksi muodostuneita oluita ympäri maailmaa. Pyrin tukemaan pienpanimo-toimintaa ja erikoisoluiden myyntiä sekä muuttamaan ihmisten käsityksiä olutkulttuurista (niin paljon kuin yhden miehen mielipiteillä on mahdollista).

Blogitekstini olen päättänyt pitää tarkoituksella mahdollisimman lyhyinä ja ytimekkäinä. Esittelen niissä jokaisen oluen tärkeimmät tunnusmerkit ja tarjolla olevan informaation sekä tietysti omat arvioni niistä. 

Haluan korostaa, että olen kokenut olutharrastaja, mutta en ammattilainen. Mielipiteeni ovat siis mielipiteitä, eivätkä mitään absoluuttisia totuuksia. Kunnioitan jokaisen omia näkemyksiä ja ajatuksiani ei saa missään nimessä ottaa liian vakavasti. Toivon, että tekstejäni luetaan hymyssä suin ja rennolla mielellä ja niin, että ne antaisivat lukijalleen mahdollisimman paljon lukemisen arvoista sisältöä

Pahoittelen etukäteen mahdollisia asia- tai kirjoitusvirheitä.

Blogissani käytetyt kuvat ovat itse ottamiani ellen muuta mainitse.

Ota yhteyttä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti