27.1.2021

Evil Twin Hipster Ale

Hipster Ale

Panimo: Evil Twin Brewing
Alkuperämaa: USA

Tyyli: American Pale Ale
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 5,5 %

IBU-arvo: 60

Maku: Hipster Alen voimakas humalointi ja makea mallaspohja tekevät siitä trooppisen hedelmäisen, greippisen, sitruunamaisen, kukkaisen sekä keksimäisen pintahiivaoluen.

Tuoksu: Olut ei siis ainoastaan maistu vaan myös tuoksuu makean maltaiselle ja raikkaan humalaiselle.

Ulkonäkö ja koostumus: Oluen suutuntumasta on tehty keskitäyteläinen, keskihiilihappoinen sekä hennon öljymäinen. Lisäksi sen runko on meripihkanruskea ja samea sekä tätä kaunistava vaahtokukka muhkea ja samettinen.

Loppukommentit: Pakkohan se on myöntää, että tämä olut tuli ostettua pitkälti sen nimen vuoksi. Totta kai tiesin, että kyseessä oli tunnetun ja hyviä oluita valmistaman Evil Twin Brewinging tuote, mutta se oli tässä tapauksessa sivu syy. Olut ei kuitenkaan osoittautunut läheskään niin hyväksi kuin mitä siltä olisi voinut odottaa, mutta tulipahan tämänkin kokeiltua. 

Hipster Ale on pantu Two Roads Brewing Companyn tiloissa Stratfordissa (CT, USA).

"Perhaps you heard of a worldwide beer-movement that tributes favorite hipster neighbourhoods across the globe. If you feel excluded because you’re hip but your city is not, this cutting-edge, ‘hip without border’ pale ale is an homage to you - the global hipster. Cheers!"

Arvio: 69/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti