Hati
Panimo: Panimo Hiisi
Alkuperämaa: Suomi
Tyyli: Saison
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 5,7 %
Kantavierre: 13.7 °P
Katkeroaineet: 35,4 EBU
Väri: 11,9 EBC
Tarjoilulämpötila: 8-12 °C
Maku: Hati on perusprofiililtaan hieman makea, viljainen sekä hedelmäinen saison. Jos kuitenkin sukelletaan hieman syvemmälle sen saloihin, niin havaitaan että olut on myös sitruksinen, greippinen, aprikoosinen, mausteinen, kukkaisa sekä hiivamainen.
Tuoksu: Vailla sen suurempia yllätyksiä oluen raikas ja pirteä tuoksu on täysin makunsa kaltainen.
Ulkonäkö ja koostumus: Suutuntumaltaan olut on keskitäyteläinen, voimakas hiilihappoinen sekä öljymäinen. Lisäksi oluen ulkoasu on kellertävä ja samea sekä sen pinnalle muodostuva vaahtokukka kuohkea, ilmava ja samettinen.
Loppukommentit: Hati on kaikessa yksinkertaisuudessaan tyylipuhdas ja perinteikäs saison. Mielestäni se oli tasoltaan keskinkertainen, mutta tietyllä tapaa kiinnostava ja ehdottomasti maistamisen arvoinen.
"Taivaankannen tuhatjalka // syöjä kylmän kuutamon // Routaiseksi metsät jättää // rautaisetkin rappeuttaa".
Arvio: 67/100
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti