28.9.2017

Coronado Stingray Imperial IPA

Coronado Stingray Imperial IPA

Panimo: Coronado Brewing Company
Alkuperämaa: USA

Tyyli: Double IPA (DIPA)
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 7,9 %

IBU-arvo: 48

Humalat: Citra, Mosaic, Simcoe, Southern Cross

Maku: Coronado Stingray on keskiasteisesti humaloitu, melko katkera ja voimakasarominen olut. Sille tyypillisenä voidaan pitää myös keksimäisen maltaista ja trooppisen hedelmäistä aromikkuutta sekä makean karamellisia, havumaisia ja sitruksisia piirteitä.

Tuoksu: Olut on tuoksultaan varsin makea, hedelmäinen ja sitruksinen sekä kokonaisuutta tarkasteltaessa myös tasapainoinen ja eloisa.

Ulkonäkö ja koostumus: Sen koostumus on keskitäyteläinen ja suutuntuma keskihiilihappoinen sekä öljymäinen. Runko on lähes kullanvärinen ja kirkas sekä vaahtokukka sopivan tuuhea ja samettinen.

Loppukommentit: Coronado Stingray on vuonna 1996 toimintansa aloittaneen Coronado Brewing Companyn valmistama olut. Se sijaitsee samannimisessä kaupungissa Yhdysvaltain Kaliforniassa ja on valmistanut vuosien mittaan aivan järjettömän määrän erilaisia oluita. Stingray oli ensimmäinen heiltä maistamani olut ja täytyy sanoa, ettei se ollut yhtään hullumpi. Omaan makuuni se oli hieman liian sitruksinen, mutta muilta osin varsin miellyttävä. Se on kaikin puolin mielenkiintoinen tuttavuus, joka jätti positiivisen kuvan heidän tuotteistaan.

Arvio: 79/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti