Watou Triple
Panimo: St. Bernardus Brouwerij
Alkuperämaa: Belgia
Tyyli: Tripel
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 7,5 %
Kantavierre: 18,0 °P
Katkeroaineet: 28,0 EBU
Väri: 14,0 EBC
Tarjoilulämpötila: 4-8 °C
Maku: Watou Triplen makua luonnehtisin hunajamaltaiseksi, appelsiinimaiseksi, hedelmäiseksi (lähinnä aprikoosinen), mausteiseksi, hiivamaiseksi sekä hieman alkoholin makuiseksi.
Tuoksu: Yksilöllisen ja pehmeän arominsa puolesta olut on hunajamainen, hedelmäinen sekä appelsiininen.
Ulkonäkö ja koostumus: Suutuntumaltansa olut oli täyteläinen, matalahiilihappoinen sekä öljymäinen. Lisäksi oluen runko oli kuparinruskea ja samea sekä siinä leijaili pieniä hiivapaloja.
Loppukommentit: Watou Triple on tyylikäs belgialaisolut. Vaikka se on luonteeltaan eräänlainen nautiskelujuoma niin, sopii se erityisen hyvin myös marinoitujen liharuokien, paistettujen vihannesten tai BBQ-ruokien seuraksi/makupariksi.
Arvio: 84/100
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti