12.5.2018

Evil Twin Even More Jesus

Evil Twin Even More Jesus

Panimo: Evil Twin Brewing
Alkuperämaa: USA

Tyyli: Imperial Stout
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 12,0 %

Maku: Even More Jesus on vahvalla alkoholipitoisuudella varustettu, erittäin voimakkaan makuinen ja hyvin tummasävyinen olut. Jos sen makua pitäisi avata hieman lisää niin kertoisin sen olevan tummasuklainen, espressomainen, paahtomaltainen, tummahedelmäinen sekä paahdetun sokerinen.

Tuoksu: Tuoksunsa puolesta olut on täysin makunsa kaltainen.

Ulkonäkö ja koostumus: Sen suutuntuma on täyteläinen, matalahiilihappoinen sekä kermamainen. Runko on yönmusta ja valoaläpäisemätön sekä vaahtokukka kuokea ja kermainen.

Loppukommentit: Even More Jesus on varmasti yksiä tunnetuimpia ja parhaiten pisteytettyjä Craft Beer- oluita niin harrastajien kuin ammattilaisten keskuudessa. Moni kutsuu sitä jopa aikansa klassikoksi ja kukapa minä olen sitä kiistämään. Minuun se ei tehnyt kuitenkaan aivan mieletöntä vaikutusta ja siitä syystä joudun antamaan siitä hieman eriävän mielipiteen. Jokin siinä itseäni häiritsi, enkä päässyt oikein missään vaiheessa sinuiksi sen kanssa. Kokonaisuus oli kuitenkin hallittu ja makumaailma onnistunut niinpä 81 pistettä tuntuu reilulta arviolta.

Arvio: 81/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti