2.5.2018

Zundert Trappist

Zundert Trappist

Panimo: Trappistenbrouwerij De Kievit
Alkuperämaa: Hollanti

Tyyli: Abbey Tripel
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 8,0 %

Tarjoilulämpötila: 10-14 °C

Maku: Zundert Trappistin hyvin voimakas ja vivahteikas maku pitää sisällään mm. kukkaisia, makea karamellisia, hiivamaisia, mausteisia, kuivahedelmäisiä sekä pehmeän maltaisia sävyjä.

Tuoksu: Oluen tuoksu on varsin makea, yrttisen mausteinen sekä runsaan hedelmäinen.

Ulkonäkö ja koostumus: Sen suutuntuma on keskitäyteläinen, matalahiilihappoinen sekä öljymäinen. Runko on meripihkan punertava ja hieman samea sekä vaahtokukka kuohkea ja pitsimäinen.

Loppukommentit: Zundert on hollantilaisen Trappistenbrouwerij De Kievitin valmistama trappistiolut. Omasta mielestäni se ei lukeudu aivan trappistoluiden kärkisijoille, mutta on joka tapauksessa varsin miellyttävä ja mielenkiintoinen tuttavuus. Lisäksi siitä olisi hyvä tietää, että tämä erikoisuus jatkaa käymistään pullossa.

Arvio: 78/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti