23.3.2021

A. Le Coq Fassbrause /// A. Le Coq IPA 0,3 %

A. Le Coq Fassbrause

A. Le Coqin on tuonut markkinoille kaksi uutta alkoholintonta olutta. Niistä toinen on Fassbrause, joka on mallasuutteella värjätty hedelmäpohjainen virvoitusjuoma. Se sisältää 50 % käymisteitse valmistettua alkoholitonta olutta ja vain vähän sokeria.

Fassbrause on vanha perinnejuoma, jota on myyty Saksan ja Itävallan markkinoilla jo yli 100 vuoden ajan. Se on Keski-Euroopassa edelleen erittäin suosittu ja se tekee nyt uutta tuloaan.

Fassbrause tarkoittaa virvoitusjuomaa, jota on säilytetty tynnyreissä. Se on hyvä vaihtoehto niille, jotka eivät halua tai pysty nauttimaan alkoholia.

A. Le Coq Fassbrause on raikas ja sitruunan makuinen janojuoma. Se on vain hieman makea ja sillä on mukavan kevyt ja poreileva suutuntuma.

Ihastuin tämän juoman makuun ja nyt tiedän, mitä tulen nauttimaan kesähelteillä pahimpaan janoon.

A. Le Coq IPA 0,3 %

A. Le Coq IPA on uusin vaihtoehto niille, jotka eivät halua nauttia alkoholia, mutta oluen humaloitu maku kiinnostaa. 

A. Le Coq IPA on keskikatkeroinen alkoholiton IPA, joka on humaloitu Chinook-, Amarillo-, Cascade- ja Citra -aromihumalilla. Sen kantavierre on 9 Platoa, katkeruusarvo 40 EBUa ja väri 11 EBC:tä.

Tämä vähäalkoholinen olut on tarkoitettu nautittavaksi 7-10 asteen lämpöisenä, joko sellaisenaan tai suolaisten snacksien kanssa. 

Maku: havuinen, kukkainen, sitruksinen, mausteinen, pistävän katkera sekä "vesimaltainen".

Tuoksu: makean maltainen (karamellinen) ja hennon humalainen. 

Suutuntuma: todella kevyt, matalahiilihappoinen sekä vetinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti