Benedikter Hell
Panimo: Benedikter WeissbräuAlkuperämaa: Saksa
Tyyli: Helles / Dortmunder Export
Käymistapa: Pohjahiivaolut
Alkoholi: 5,0 %
Kantavierre: 11.3 °P
Katkeroaineet: 16,3 EBU
Väri: 6,6 EBC
Maku: Maultaan tämä perinteikäs saksalaisolut on hunajamaltainen, viljainen, muroinen, hedelmäinen, yrttinen sekä haalean sitruksinen.
Tuoksu: Myös oluen aromi on varsin makea, runsaan maltainen sekä tuoreen hedelmäinen.
Ulkonäkö ja koostumus: Suutuntumaltaan olut on keskitäyteläinen, keskihiilihappoinen sekä hennon öljymäinen. Lisäksi oluella on kullankeltainen ja läpinäkyvä runko sekä pehmeän samettinen vaahtokukka.
Loppukommentit: Benedikter Hell on klassinen pohjahiivaolut, joka on pantu Licher Privatbrauerei Jhring-Melchiorin panimolla Saksassa. Oluen laadussa ei ollut valittamista, mutta eihän makunsa puolesta mitenkään erikoinen ollut.
Arvio: 66/100
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti