10.3.2021

Benediktiner Hell

Benedikter Hell

Panimo: Benedikter Weissbräu
Alkuperämaa: Saksa

Tyyli: Helles / Dortmunder Export
Käymistapa: Pohjahiivaolut
Alkoholi: 5,0 %

Kantavierre: 11.3 °P
Katkeroaineet: 16,3 EBU
Väri: 6,6 EBC

Maku: Maultaan tämä perinteikäs saksalaisolut on hunajamaltainen, viljainen, muroinen, hedelmäinen, yrttinen sekä haalean sitruksinen.

Tuoksu: Myös oluen aromi on varsin makea, runsaan maltainen sekä tuoreen hedelmäinen.

Ulkonäkö ja koostumus: Suutuntumaltaan olut on keskitäyteläinen, keskihiilihappoinen sekä hennon öljymäinen. Lisäksi oluella on kullankeltainen ja läpinäkyvä runko sekä pehmeän samettinen vaahtokukka.

Loppukommentit: Benedikter Hell on klassinen pohjahiivaolut, joka on pantu Licher Privatbrauerei Jhring-Melchiorin panimolla Saksassa. Oluen laadussa ei ollut valittamista, mutta eihän makunsa puolesta mitenkään erikoinen ollut.

Arvio: 66/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti