3.3.2021

Hiisi Hito Hyvä Norppa Vadelma Sour

Norppa Vadelma Sour

Panimo: Panimo Hiisi
Alkuperämaa: Suomi

Tyyli: Sour / Wild Beer
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 4,5 %

Maku: Perusprofiililtaan Norppa Vadelma Sour on kirpeä, hapan ja marjaisa. Toisin sanoen olut maistuu vadelmilta, mansikalta, tangeriinilta sekä vehnämaltaalta.

Tuoksu: Happamalta aromiltaan olut on ennen kaikkea marjaisa.

Ulkonäkö ja koostumus: Tämä hyvin kevyen oloinen olut on suutuntumaltaan voimakas hiilihappoinen ja varsin vetinen. Punertavan ja samean oloisen runkonsa päälle olut muodostaa pitsimäisen ja lähes olemattoman vaahtokukan.

 

Loppukommentit: Norppa Vadelma Sour eli "Kirpeä pirskahtelija" on spontaanin hapokas ja iloisesti pirskahteleva hapanolut. Se on erinomainen lisä Norppa-oluiden monipuoliseen ja laajaan valikoimaan ja sitä on ilo nauttia erityisesti kesähelteillä.

"Norpat ovat uteliaita kokeilemaan uusia asioita, suorastaan ennakkoluulottomia järvien vesipetoja! Niinpä vaaleanpunaisena hohtava uutuus sopii sekä Hiton hyvän luojille että Hiisin panojengille.

Tätä juomaa nauttiessasi voit tuntea olon laumasi itsevarmimmaksi jäseneksi ja ylpeän viehkeäksi. Norppa Vadelma Sour on Norppa-tuotelauman kirpeän vinkeä jäsen. Oletko maistanut jo kaikkia?"

Arvio: 68/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti