1.3.2021

Hiisi Hito Hyvä Norppa Pale Ale

Norppa Pale Ale

Panimo: Panimo Hiisi
Alkuperämaa: Suomi

Tyyli: American Pale Ale
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 4,5 %

IBU-arvo: 33

Maku: Norppa Pale Ale on keskikatkeran jälkimakunsa lisäksi trooppisen hedelmäinen, sitruksinen, karamellimaltainen, viljainen sekä havun makuinen pintahiivaolut.

Tuoksu: Sen raikkaan viekas tuoksu on makea, hedelmäinen sekä havumainen.

Ulkonäkö ja koostumus: Suutuntumaltaan olut on keskitäyteläinen, keskihiilihappoinen sekä hennon öljymäinen. Oluella on lisäksi viljankeltainen ja utuinen runko sekä muhkea ja samettisen paksu vaahtokukka.

 

Loppukommentit: Norppa Pale Ale on maakuntabrändi Hito Hyvän ja Panimo Hiisin yhteistyössä valmistama teemaolut. Tämä Azacca -humalalla ja vehnämaltaalla höystetty APA tunnetaan tunnuslauseesta "Notkea kuin norppa". Samalla on varmaan aiheellista sanoa, että kyseessä on oma suosikkini Norppa-sarjan oluista.

"Kesän kuumin suosikkijuoma, klassikoksi noussut Norppa Pale Ale on Hito hyvän ja panimoyhtiö Hiisin kunnianosoitus Saimaannorpille. Juoma sopii järvimaisemista ja norpista pitäville - eli ihan jokaiselle.

Olethan tarkkana maistaessasi Norppa Pale Alea. Kuumottelevan auringon alla pirteän helmeilevä oluemme saattaa yllättää nopeasti, ja menosi voi muuttua notkeaksi kuin kuutilla kuutamouinnilla.

Tämä juoma sopii mainiosti suolaisten muikkujen tai perinteisen vedyn kaveriksi. Norppa Pale Ale on Norppa-tuotelauman nestorimaisen ikiaikainen jäsen. Oletko jo maistanut kaikkia Norppa-juomia?"

Arvio: 80/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti