5.3.2021

Hiisi Hito Hyvä Norppa Greippi-IPA

Norppa Greippi-IPA

Panimo: Panimo Hiisi
Alkuperämaa: Suomi

Tyyli: Session IPA
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 4,5 %

IBU-arvo: 43

Maku: Norppa Greippi-IPA on nimensä mukaisesti vahvasti greipin makuinen pintahiivaolut. Oluessa maistuvat lisäksi karamellimallas, sitrushedelmät sekä oluen kukkainen humalointi.

Tuoksu: Greipin lisäksi olut tuoksuu makean maltaiselta ja kukkamaiselta.

Ulkonäkö ja koostumus: Suutuntumaltaan olut on keskitäyteläinen, matalahiilihappoinen sekä hennon öljymäinen. Meripihkanruskean ja hieman utuisen runkonsa päälle olut muodostaa niukan ja pitsimäisen vaahtokukan.

Loppukommentit: Norppa Greippi-IPA on Citra ja Cascade -humaloitu Session IPA. Sen jo valmiiksi sitruksista makua on terästetty lisää aidolla greipillä. Minusta tämä kombinaatio ampui jo hieman yli ja siksi en pitänyt oluesta liiemmin.

"Myllysaaren hiekkarannan hehkuva kuumuus inspiroi Hito hyvän ja Hiisin panemaan raikkaan hedelmäisen oluen. Syntyi Greippi-IPA, kesäisen herkullinen juoma lepokivillä nautittavaksi.

Leikkisä Norppa Greippi-IPA sopii kesäisen grilliruoan tai suolaisen muikkuaterian toveriksi. Muista kuitenkin lisäillä aurinkorasvaa, jotta paksu rasvakerros ei pääse palamaan lepokivellä lötkötellessä".

Arvio: 61/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti