17.8.2017

Крыніца Экспартнае Krynica Export (Valko-Venäjä)

Крыніца Экспартнае Krynica Export

Panimo: OJSC Krinitsa
Alkuperämaa: Valko-Venäjä

Tyyli: Pale Lager
Käymistapa: Pohjahiivaolut
Alkoholi: 5,3 %
Kantavierre: 13,0 °P

Maku: Krynica Export on miedosti katkera ja vahvan jälkimaun omaava olut. Sen makean maltaisessa ja viljaisessa aromissa esiintyy myös mausteista, alkoholimaista ja hieman hedelmäistä aromikkuutta.

Tuoksu: Tuoksunsa puolesta olut on melko selkeä ja yksinkertainen ja tuo esiin lähinnä makeita, hedelmäisiä ja maltaisia sävyjä.

Ulkonäkö ja koostumus: Sen koostumus on keskitäyteläinen ja suutuntuma keskihiilihappoinen sekä hieman kermamainen. Runko on kullankeltainen ja kirkas sekä vaahtokukka tuuhea ja samettinen.

Loppukommentit: Krynica Exporti on OJSC Krinitsan valmistama valkovenäläinen olut. Sen valmistuksessa on käytetty veden ja hiivan lisäksi myös riisiryynejä, ohramallasta sekä katkeraa ja aromaattista humaa. Se on ok perusolut, joka ajaa asiansa, muttei tarjoa mitään sen erikoisempaa. Sen suurin ongelma oli sen turhan alkoholimainen aromia, joka (jälleen kerran) sotki muuten pehmeän ja puhtaan perusmaun. Se ei missään nimessä lukeudu maansa parhaisiin oluisiin, mutta oli silti tuore ja sopivan erilainen tuttavuus.

Arvio: 62/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti