25.10.2018

Lost Coast Sharkinator White IPA

Lost Coast Sharkinator White IPA

Panimo: Lost Coast Brewery & Café
Alkuperämaa: USA

Tyyli: India Pale Ale
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 4,8 %

Maku: Sharkinator White IPA on raikkaalta maultaan sitrusmainen, mausteinen, trooppisen hedelmäinen, kukkainen, keksimäisen maltainen ja hieman vehnämäinen. Lisäksi sen jälkimakua ei häirinnyt liiallinen kuivuus tai edes katkeruus.

Tuoksu: Oluen tuoksua pidin sen makua makeampana.

Ulkonäkö ja koostumus: Olut oli suutuntumaltansa keskitäyteläinen, keskihiilihappoinen ja hieman vetinen. Sen runko oli kellertävä ja hieman samea sekä sitä koristava vaahtokukka runsas ja samettinen.

Loppukommentit: Pidin suuresti tästä Lost Coastin valmistamasta miellyttävän kevyestä, mutta samalla makunsa puolesta erittäin runsaasta White IPAsta. Siinä kaikki oluen elementit loksahtivat hienosti paikoilleen ja näin ollen saatiin aikaiseksi sopivan raikas ja helposti juotava jenkkiolut.

"Think Great White, only bigger and much, much bolder. We’re talking next level sharkage. Sink your teeth into the dry hopped Cascade, Crystal, and Citra hops that get a wonderful citrus aroma and a nice hoppy finish. It’s the perfect beer for anyone who’s not afraid of a little (or big) bite".

Olut on juotu @ Sunset Boulevard Apartment Hollywood, Los Angeles (USA)

Arvio: 84/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti