14.10.2018

Sierra Nevada Hop Bullet Double IPA

Sierra Nevada Hop Bullet Double IPA

Panimo: Sierra Nevada Brewing Company
Alkuperämaa: USA

Tyyli: Double IPA
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 8,0 %

Kantavierre: 17,7 °P
IBU-arvo: 55

Maltaat: 2-Row Pale, Wheat, Caramel, Acidulated, Oats
Humalat: Centennial, Cascade, Chinook, Magnum, Crystal, Idaho 7

Maku: Makunsa puolesta Hop Bullet Double IPA on havuinen, sitrusmainen, greippinen, keksimäisen maltainen, hedelmäinen, makean karamellinen sekä alkoholimainen.


Tuoksu: Oluen hyvin intensiivinen tuoksu on hyvin pitkälti makunsa kaltainen.

Ulkonäkö ja koostumus: Sen suutuntumaa mainostaisin täyteläiseksi, keskihiilihappoiseksi sekä öljymäiseksi. Rungoltaan olut on viljanvärinen ja melko samea sekä sitä päällystävä vaahtokukka kuohkea ja samettinen.

Loppukommentit: Hop Bullet Double IPA on lyhyen hyllyiän omaava, varsin raju ja moniulotteinen olut. Se ei sovi missään nimessä miedoista tai kevyistä oluista pitäville nautiskolijoille vaan todellisille "humalan palvojille". Jostain syystä Sierra Nevadan oluet ovat olleet minulle viime aikoina kuin kryptoniittia ja ehkäpä siksi en oikein pystynyt innostumaan liiemmin tästä erittäin mielenkiintoisesta ja poikkeuksellisin metodein valmistetusta Double IPAsta.

"Hops are the name of the game with a Double IPA, but we knew we had to take it one step further. With Hop Bullet, we’re using a new technique, hitting the beer with a double-barreled blast of Magnum hops and lupulin dust—pure, concentrated hop flavor—directly into the tank to emphasize the intense pine and citrus flavors of classic West Coast hops."

Olut on juotu @ Hotel Zephyr, San Francisco (USA)

Arvio: 71/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti