9.9.2018

Perlenbacher Hefeweissbier

Perlenbacher Hefeweissbier

Panimo: Lidl
Alkuperämaa: Saksa

Tyyli: Hefeweizen
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 4,5 %

Kantavierre: 11,5 °P

Maku: Perlenbacher Hefeweissbier on hyvin perinteinen vehnäolut. Sen makua luonnehtisin mm. vehnäiseksi, mausteiseksi, neilikkaiseksi, hiivamaiseksi, banaaniseksi, hedelmäiseksi sekä makean karamelliseksi.

Tuoksu: Oluen tuoksu oli runsaan vehnäinen, mausteinen sekä hedelmäinen.

Ulkonäkö ja koostumus: Suutuntumaltaan olut oli melko kevyt, keskihiilihappoinen ja hieman öljymäinen. Sen runko oli viljanvärinen ja hivenen samea sekä sitä somistava vaahtokukka runsas ja samettinen.

Loppukommentit: Asia, jota ihmettelen suuresti Lidl:ssä on se, että he jaksavat vuodesta toiseen myydä ja pitää kauppojen hyllyllä tällaista kuraa, vaikka heillä olisi helposti saatavilla mahtava määrä saksalaisia huippuoluita. Kun mietitään heidän hinnoittelupolitiikkaansa, kotimaatansa ja vieläpä alkoholiprosentin nostoa kauppavahvuisten oluiden osalta, pitäisi heidän valikoimistaan löytyä helposti useita kymmeniä erinomaisia ja laadukkaita saksalaisoluita. Jos muut ketjut ovat tässä onnistuneet niin, miksi ette myös tekin? Siksipä toivon suuresti, että Lidlissä tämä asia otettaisiin vakavasti: kuunneltaisin asiakkaiden toiveita, seurattaisiin paremmin vallitsevia trendejä sekä samalla lisättäisiin omia myyntejä paitsi erikoisoluiden niin myös muiden tuotteiden osalta. Ei pitäisi olla kovin vaikea yhtälö toteuttaa vai olenko väärässä?

Arvio: 48/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti