2.1.2017

Fantôme Dark White

Fantôme Dark White

Panimo: Brasserie Fantôme
Alkuperämaa: Belgia

Tyyli: Belgityylinen ale
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 4,7 %

Maku: Fantôme Dark White on makea (karamellinen), kuiva ja mausteinen olut. Muutoin sen makua voi luonnehti maltaiseksi, hiivaiseksi ja hedelmäiseksi sekä kipakan sitruksiseksi.

Tuoksu: Sen tuoksu on hyvin runsas ja tuhti, mutta toisaalta myös raikas ja makea. Se mukailee pitkälti makuaan ollen samalla kuitenkin enemmän ruohomainen ja kukkainen.

Ulkonäkö ja koostumus: Olut on keskitäyteläinen ja suutuntumaltaan keskihiilihappoinen sekä öljymäinen. Sen runko on karamellin värinen ja samea sekä vaahtokukka tuuhea ja samettimainen.

Loppukommentit: Dark White on neljästä juomastani Fantômen oluesta huonoin. Se ei vain pystynyt säväyttämään samalla lailla kuin kolme edellistä ja jäi kokonaisuutena selvästi niitä kaikkia jälkeen. Huono olut se ei missään nimessä ollut, mutta jotain siitä jäi puuttumaan, mikä häiritsi minua. Fantômen oluet todistivat minulle, että heidän ansaitsemansa kulttimaine ei ole tuulesta temmattu ja jään suurella mielenkiinnolla odottamaan, minkä heidän oluistaan saan seuraavaksi eteeni.

Arvio: 72/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti