15.1.2017

Silly La Divine

Silly La Divine

Panimo: Brasserie de Silly
Alkuperämaa: Belgia

Tyyli: Belgityylinen vahva ale
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 9,5 %

Kantavierre: 19 °P
Väri: 35 EBC

Tarjoilulämpötila: 7-10 °C

Maltaat: Pale Ale, Caramel, Aromactic
Humalat: Kent, Hallertau

Maku: La Divine on makea (karamellinen), katkera ja alkoholisen jälkimaun omaava olut. Siinä maistuu lisäksi maltainen ja hedelmäinen aromi sekä mausteisuus ja hiivamaisuus.


Tuoksu: Sen tuoksu on makunsa kaltaisesti makea, runsas ja voimakasarominen. Siinä esiintyy maltaisen ja hedelmäisen pääaromin lisäksi mausteista ja hiivamaista aromikkuutta sekä selkeää alkoholimaisuutta.

Ulkonäkö ja koostumus: Sen koostumus on täyteläinen ja suutuntuma keskihiilihappoinen sekä öljymäinen. Väriltään sen runko on pähkinänruskea ja samea sekä vaahtokukka vaalea ja pitsimäinen.

Loppukommentit: Brasserie de Silly on vuonna 1850 perustettu olutpanimo. Se on kulkeutunut isältä pojalle jo kuuden sukupolven ajan. Sen vuotuinen tuotantokapasiteettion noin 1 800 000 litraa olutta ja viime vuosina se on keskittynyt lähinnä tutkimus- ja kehitystyöhön. La Divine on yksiä se tunnetuimpia oluita ja lähtökohtaisesti mielenkiintoinen sellainen. Omaan makuuni se ei ollut kuitenkaan paras mahdollinen, mutta se ei poista sitä faktaa, että se on hyvin valmistettu olut.

Arvio: 72/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti