26.1.2017

Pizza Port Kook D.I.P.A.

Pizza Port Kook Double IPA

Panimo: Pizza Port (Bressi Ranch)
Alkuperämaa: USA

Tyyli: Double IPA (DIPA)
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 8,5 %

Humalat: Chinook, Amarillo, El Dorado, CTZ, Hull Melon

Maku: Kook DIPA on tasapainoinen ja maukas olut. Siinä maistuu keksimäisen maltainen, makean karamellinen ja trooppisen hedelmäinen perusaromi sekä greippisen sitruksinen ja havumainen humalointi. Sen jälkimaku on melko kuiva ja pitkäkestoinen.

Tuoksu: Tuoksultaan olut on makea ja raikas. Se makuaan runsaammin kukkainen ja yrttimäinen, mutta muutoin hyvin samankaltainen.


Ulkonäkö ja koostumus: Sen koostumus on täyteläinen ja suutuntuma keskihiilihappoinen sekä öljymäinen. Väriltään se on auringonlaskun oranssi ja vaahtokukaltaan tuuhea sekä samettimainen.

Loppukommentit: Pizza Portin olutpanimo on alunperin lähtöisin San Diegosta, Kaliforniasta. Sillä on tällä hetkellä 5 panimobaaria ja 1 olutkauppa osana yritystoimintaansa. Se tarjoili ensimmäiset Craft Beer oluensa vuonna 1992 ja on voittanut sen jälkeen 91 palkintoa Great American Beer Festivaaleilla. Kook DIPA oli ensimmäinen sen oluista, jonka koskaan sain käsiini ja täytyy myöntää, että se antoi hyvän kuvan panimosta. Se kuuluu osaksi heidän tölkkioluidensa valikoimaa ja jos siihen jossain törmäätte, ostakaa sitä ihmeessä mukaanne.

Arvio: 88/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti