15.3.2017

Godawari Premium Lager (Nepal)

Godawari Premium Lager

Panimo: United Breweries Nepal
Alkuperämaa: Nepal

Tyyli: Pale Lager
Käymistapa: Pohjahiivaolut
Alkoholi: 5,2 %

Maku: Godawari on makean maltainen ja miedosti hedelmäinen olut, jonka humalointi on ruohomaista ja kevyttä. Sen jälkimaku on hieman katkera ja kuiva sekä se tuo esiin leipämäistä tuntua.

Tuoksu: Oluen tuoksu on hieman tunkkainen ja heinämäinen. Sitä voi kutsua lisäksi melko makeaksi (hunajainen) sekä runsaan viljaiseksi.

Ulkonäkö ja koostumus: Sen koostumus on melko kevyt ja suutuntuma muutoin matalahiilihappoinen sekä hieman vetinen. Sen kullanväristä ja kirkasta runkoa päällystää vaalea ja samettinen vaahtokukka.

Loppukommentit: Godawari Premium Lager on United Breweries Nepalin valmistama olut. Sitä valmistetaan Nepalin Hetaudassa saksalaisten teknillisellä avustuksella. Se on hyvin perinteinen lager- tyylinen olut joka ei suurempia yllätyksiä tai ihmetyksiä tarjoa.

Itseäni kiinnostavat suuresti kaikenlaiset eksoottiset oluet ja teen yleensä mitä vain saadakseni niitä käsiini. Ne eivät useimmiten erotu suuremmin massasta, mutta niiden harvinaisuus ja eksoottiset valmistusmaat viehättävät minua. Lisäksi uskon, että niiden avulla voi tarkastella ja arvioida oluita hieman kattavammin ja monipuolisemmin kuin keskittymällä vain niihin oluisiin, joita kaikki juovat.

Arvio: 60/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti