16.7.2018

Three Coins Irish Dark (Sri Lanka)

Three Coins Irish Dark

Panimo: Millers Brewery
Alkuperämaa: Sri Lanka

Tyyli: Irish Ale
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 7,5 %

Maku: Irish Darkin runsas maltaisuus ja mieto humalointi tekevät oluen mausta tummahedelmäisen, maitosuklaisen, makean karamellisen sekä kevyesti paahteisen.

Tuoksu: Oluen tuoksu on makunsa kaltaisesti varsin makea, tummahedelmäinen sekä suklainen.

Ulkonäkö ja koostumus: Oluen suutuntuma on keskitäyteläinen, keskihiilihappoinen sekä öljymäinen. Runko on punertavanmusta ja samea sekä vaahtokukka varsin kevyt ja pitsimäinen.


Loppukommentit: Millers Breweryn valmistama Irish Dark oli itselleni positiivinen yllätys. Pidin erityisesti sen sopivan kevyestä, mutta samalla runsaasta mausta sekä suutuntumasta, joka oli esimerkillinen. Näitä Sri Lankan ihmeitä pääsen valitettavan harvoin maistelemaan, mutta kun niitä joskus kohdalle sattuu, niin silloin niistä on parasta ottaa kaikki ilo irti.

"Irish Dark is a dark horse indeed. Light in body but strong in alcohol, it’s got a kick like a mule. Yet Irish Dark positively strokes the palate as it goes down, with it’s mild, clean and crisp delicateness. For good measure, a liberal use of hops lightens as well as heightens the feeling in your mouth. The luck of the Irish Dark indeed."

Arvio: 83/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti