Maku Weizenbock
Panimo: Maku Brewing
Alkuperämaa: Suomi
Tyyli: Weizenbock
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 7,6 %
Kantavierre: 17.8 °P
Katkeroaineet: 11,4 EBU
Väri: 133,0 EBC
Maltaat: Wheat, Pilsner, Münich, Crystal 50, Black
Humalat: Magnum, Hallertau Tradition
Maku: Maku Weizenbockin alkoholin sävyttämää ja runsaan maltaista makua voidaan kutsua myös makeaksi (karamellinen ja siirappinen), paahteiseksi, limppuiseksi, vehnäiseksi, suklaiseksi, mausteiseksi sekä kypsän hedelmäiseksi (lähinnä banaaninen).
Tuoksu: Oluen tumma ja pehmeä tuoksu on lähinnä makea, limppuinen sekä hedelmäinen.
Ulkonäkö ja koostumus: Suutuntumaltaan olut on täyteläinen, keskihiilihappoinen sekä öljymäinen. Lisäksi oluen runko on tummanruskea ja valoa läpäisemätön sekä sen pinnalle muodostuva vaahtokukka kuohkea ja samettinen.
Loppukommentit: Maku Weizenbock on suodattamaton ja pastöroimaton vehnäolut. Hyvästä yrityksestään huolimatta se ei kuitenkaan yllä saksalaisten esikuviensa rinnalle vaan on laadullisesti noin keskiverto.
Arvio: 66/100
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti