22.12.2020

Evil Twin Imperial Biscotti Break

Imperial Biscotti Break

Panimo: Evil Twin Brewing
Alkuperämaa: USA

Tyyli: Imperial Stout
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 11,5 %

IBU-arvo: 66

Maku: Imperial Biscotti Break on alkoholin ja voimakkaan humaloinnin muovaama tumma pintahiivaolut. Kun kokonaisuuteen lisätään vielä muut ainesosat niin saadaan aikaan lopputulos, joka on paahtomaltainen, tummasuklainen, espressoinen, mantelinen, vaniljainen, keksinen sekä tummahedelmäinen.

Tuoksu: Oluen tasapainoinen, mutta vivahteikas aromi on lähtökohtaisesti makea, paahteinen sekä kahvimainen.

 

Ulkonäkö ja koostumus: Suutuntumaltaan olut on puolestaan täyteläinen, matalahiilihappoinen sekä lähes kermamainen. Olut on lisäksi musta ja läpinäkymätön sekä sillä on beigenvärinen ja hitaasti katoava (paksu) vaahtokukka.

Loppukommentit: Imperial Biscotti Break on äärimmäisen hyvä imperial stout. Se on vahvasta maustaan huolimatta erittäin helppo ja mukava juoda. Panimon antamien tietojen mukaan olut on pantu Westbrookin panimolla Etelä-Carolinassa (Mount Plesant).

"The Roman Empire had a certain ‘je ne sais quoi’ – festive food culture, extravagant architecture and spectacular live entertainment. Some might argue the Emperors where brutal, mad and hungry for power, and the people vain when taking baths and working out all day. Listen – that’s still all part of the secret Imperial ingredient – keep it cool, clean, confident, arrogant and flamboyant. Forza Imperiale".

Arvio: 85/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti