22.4.2017

BrewDog No Label

BrewDog No Label

Panimo: BrewDog
Alkuperämaa: Skotlanti

Tyyli: Kölsch
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 4,6 %

Maku: No Label on havumaisesti, yrttisesti ja sitruksisesti humaloitu olut, jossa maistuu myös trooppisen hedelmäinen ja keksimäisen maltainen aromikkuus. Sen kokonaisuus on pyöreä ja tasapainoinen sekä jälkimaku on jonkin verran katkera.

Tuoksu: Tuoksultaan olut on raikas ja pirteä sekä sen aromi sitruksinen, maltainen ja trooppisen hedelmäinen.

Ulkonäkö ja koostumus: Oluen suutuntuma on melko kevyt, keskihiilihappoinen sekä hieman öljymäinen. Sen runko on kullankeltainen ja kirkas sekä vaahtokukka vaalea ja samettinen.

Loppukommentit: BrewDogin No Label lukeutuu omassa tyylilajissaan Ratebeerin TOP 50-listalle. Se on olut, jota ei valmisteta enää, joten sen löytäminen saattaa olla hankalaa. Se on eräänlainen lagerin ja alen sekoitus, mutta lukeutuu silti kölsch-tyylilajin alle. Se oli kaikin puolin hyvin valmistettu olut, jossa sekä aromi että koostumus toimivan hyvin yhteen. Omaan makuuni se istui kohtalaisen hyvin ja ansaitsee ehdottomasti kiitosta innovatiivisuudestaan. (Batch 547)

"This is a beer for a postnuclear age. A posthopped, posttranslational, postrevolutionary, postpsychoanalytical, postrecession, postembryonic, post-presidential, postexperimental, postmodern non-binary post-gender beer".

Arvio: 78/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti