18.12.2017

The Lost Abbey 10 Commandments

The Lost Abbey 10 Commandments

Panimo: The Lost Abbey
Alkuperämaa: USA

Tyyli: Belgityylinen vahva ale
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 12,0 %

Maku: 10 Commandments on keskiasteisella humaloinnilla varustettu, erittäin makea (hunajainen) ja tumma hedelmäinen (lähinnä rusinainen) olut. Näiden lisäksi sen makua voi luonnehtia myös paahtomaltaiseksi, herkullisen suklaiseksi sekä hennosti yrttimäiseksi.

Tuoksu: Oluen melko voimakas ja selkeä tuoksu on erittäin makea, paahteinen sekä yrttimäinen.

Ulkonäkö ja koostumus: Sen suutuntuma on täyteläinen, matalahiilihappoinen sekä öljymäinen. Runko on mustanruskea ja valoaläpäisemätön sekä sitä päällystävä vaahtokukka niukka ja pitsimäinen.

Loppukommentit: 10 Commandments on hunajalla, rusinoilla ja rosmariinilla maustettu olut. Se on listattu tyylilajinsa puolesta Ratebeerin TOP 50-listalle ja ansaitsee varmasti paikkansa siellä. Itse pidin ennen kaikkea sen mausta ja koostumuksesta, mutta arominsa puolesta olut jätti pientä toivomisen varaa. Kokonaisuus on kuitenkin niin hallittu, että uskallan tälle mielenkiintoiselle jenkkioluelle hyvän pisteytyksen.

10 * Commandments:

The most imaginative beers are our crusade * We believe we are all in this together * We strive for honesty and integrity in our lives, like you * Fresh beer is great. Aged beer is better * Now that you have found us, help us spread the message * There is good and evil in the world. Our beers are good * Passion isn't something you can buy at the corner store * We believe an inspired life is worth living * Life is about choises. The Lost Abbey is a great choise * We are not perfect, but no one is.

Arvio: 85/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti