9.12.2017

Weird Beard / La Débauche Pankot Palace

Weird Beard / La Débauche Pankot Palace

Panimo: Weird Beard
Alkuperämaa: Englanti

Tyyli: Aromatisoitu olut
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 5,4 %

Maku: Pankot Palacea voi mainostaa laktoosin makuiseksi ja erittäin mausteiseksi (kaneli, inkivääri, neilikka) olueksi. Sen jännän teemäinen maku pitää sisällään myös paahteisia ja hieman makeita sävyjä sekä hentoa suklaisuutta.

Tuoksu: Oluen itämaista ja todella voimakasta tuoksua hallitsee runsas mausteisuus sekä paahteisuus.

Ulkonäkö ja koostumus: Suutuntumaltaan olut on keskitäyteläinen, keskihiilihappoinen sekä öljymäinen. Sen runko on hyvin tumma ja läpinäkymätön sekä sitä koristava vaahtokukka niukka ja kermainen.

Loppukommentit: Pankot Palace on Weird Beardin ja Brasserie La Débauchen yhteistyössä valmistama olut. Sitä on luonnehdittu aromatisoiduksi olueksi, koska sen valmistuksessa on käytetty runsaasti erilaisia mausteita. Tästä huolimatta sen näyttävässä etiketissä esiintyy teksti "A Masala Chai Milk Stout", joten jokainen itse päättäkööt, mitä tyylilajia tämä jännä olut edustaa. Rehellisyyden nimissä sen maku oli sen verran erikoinen, että ainakaan ensimmäisellä maistelukerralla se ei onnistunut itseäni täysin vakuuttamaan. Tästä huolimatta kyseessä on sen verran mielenkiintoinen viritelmä, että suosittelen kaikkia erikoisia makuyhdistelmiä etsiviä sitä kokeilemaan.

Arvio: 70/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti