6.6.2016

BrewDog Electric India

BrewDog Electric India

Panimo: BrewDog
Alkuperämaa: Skotlanti

Tyyli: Saison
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 5,2 %

Humalat: Amarillo ja Nelson Sauvin

Maku: Electric Indiassa maistuu sitruunainen ja mausteinen (pippurinen) aromi sekä trooppinen hedelmäisyys. Maku on lisäksi makean hunajainen ja pehmeän maltainen sekä melko hiivainen.

Tuoksu: Tuoksultaan olut on sitrusmaisen kukkaisesti humaloitu sekä pippurisen mausteinen. Aromi on lisäksi hedelmäisen maltainen sekä kevyesti hiivainen.




Ulkonäkö ja koostumus: Tämä voimakkaasti hiilihappoinen olut on suutuntumaltaan keskitäyteläinen sekä suun pintoja peittävä. Väriltään se on tummankeltainen ja hyvin samea. Sen vaahtokukka on vaalea ja pitsimäinen.

Loppukommentit: BrewDog luonnehtii tätä olutta belgialaisen saisonin ja yhdysvaltalaisen IPA:n sekoitukseksi. Tämä luonnehdinta pitää hyvin paikkansa ja se tekeekin tästä oluesta tavallisesta poikkeavan ja hyvin mielenkiintoisen. Enemmän se muistuttaa kuitenkin saison- tyylistä olutta ja siitä löytyykin tyylilajilleen uskolliset piirteet. Sen maku on mielyttävä ja sitä tekee mieli lisää. Oluen koostumus on toimiva vaikkakin hyvin voimakkaasti hiilihappoinen. Kokonaisuutena se on erittäin hyvä olut, jota ei kannata jättää väliin.

Arvio: 82/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti