1.2.2017

Alfa Beer (Άλφα)

Alfa Beer (Άλφα)

Panimo: Athenian Brewery (Heineken)
Alkuperämaa: Kreikka
Tyyli: Pale Lager
Käymistapa: Pohjahiivaolut
Alkoholi: 5,0 %

Maku: Alfa Beer on hyvin perinteinen lager-tyylinen olut. Sen maku on ennen kaikkea makean maltainen ja viljainen, mutta myös tuoreen ruohomainen ja kevyesti hedelmäinen. Siinä maistuu lisäksi hivenen sitruksinen aromi sekä kevyesti katkera jälkimaku.

Tuoksu: Se on tuoksultaan hyvin maltainen, viljainen ja heinämäinen. Sen aromi myötäilee makuaan lähes virheettömästi ollen samalla melko puhdas ja selkeä.

Ulkonäkö ja koostumus: Olut on melko kevyt ja suutuntumaltaan keskihiilihappoinen sekä vetinen. Sen kullanväristä ja kirkas runkoa päällystää vaalea ja pitsimäinen vaahtokukka.

Loppukommentit: Athenian Brewery on vuonna 1963 perustettu panimo. Sen tuotanto alkoi pari vuotta myöhemmin ja se on nykyään yksiä suurimpia toimijoita Kreikassa. Se valmistaa yhteensä 25 eri tuotetta ja vie niitä myyntiin 11 eri maahan. Alfa Beer on yksiä sen tunnetuimpia oluita ja se on valmistettu 100% kreikkalaisista maltaista. Perusolueksi se on melko miellyttävä ja kaikin tavoin nautinnollinen kokonaisuus. Ei yhtään hullumpi...

Arvio: 69/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti