21.12.2016

BrewDog Tokyo*

BrewDog Tokyo*

Panimo: BrewDog
Alkuperämaa: Skotlanti

Tyyli: Imperial Stout
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 16,5 %

Kantavierre: 35,6 °P
IBU-arvo: 85

Maltaat: Extra Pale, Dark Crystal, Chocolate, Roast Barley
Humalat: Galena, Chinook, First Gold

Maku: BrewDog Tokyo* on todella monipuolinen ja vahva-arominen olut. Siinä maistuu mm. paahtomaltaista, makean karamellista, tumma suklaista, tumma hedelmäistä, lakritsimaista sekä vaniljaista aromikkuutta. Sen jälkimaku on alkoholinen ja lämmittää mukavasti.

Tuoksu: Oluen tuoksu on erittäin runsas ja vahva ja se mukailee makuaan lähes virheettömästi. Siinä esiintyvä kevyt kahvimaisuus sekä tammisuus ovat käytännössä ainoita eroja maun ja tuoksun välillä.

Ulkonäkö ja koostumus: Oluen koostumus on täyteläinen ja suutuntuma matalahiilihappoinen sekä öljymäinen. Väriltään olut on synkkä ja lähes yönmusta sekä sen vaahtokukka beigenvärinen ja kermainen.

Loppukommentit: BrewDog Tokyo* on ehkä panimonsa paras tai ainakin parhaita oluita. Sen maustamiseen on käytetty jasmiinia ja karpaloita sekä sitä on ikäännytetty paahdettujen ranskalaisten tammilastujen seassa. Se on todellinen nautiskelu olut, jota tulee juotua hitaasti ja rauhassa. Siitä ei juuri mitään puutu ja se todella ansaitsee paikkansa tyylilajinsa huippuoluiden parissa.

"This is a beer inspired by a 1980's space invaders arcade game played in Japan's capital" -BrewDog.

Arvio: 92/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti