26.12.2016

Train Station Groundbreaker

Train Station Groundbreaker

Panimo: Coppersmith's Brewery (Train Station Brewery)
Alkuperämaa: Ruotsi

Tyyli: Premium Lager
Käymistapa: Pohjahiivaolut
Alkoholi: 5,3 %

Kantavierre: 13,2 °P
Katkeroaineet: 56 EBU
Väri: 13,1 EBC

Maltaat: Pilsner, Münich, Pale, Carapils.  
Humalat: Magnum, Saaz, Perle, Centennial.

Maku: Groundbreaker on kuiva ja miellyttävästi humaloitu olut. Siinä maistuu leipämäisen maltainen ja viljainen aromi sekä ruohomainen ja sitruksinen humalointi. Maku on lisäksi hieman hedelmäinen ja kevyesti yrttinen.

Tuoksu: Oluen tuoksu on voimakas, mutta silti hyvin selkeä. Sen aromi on pääasiassa ruohomainen, sitruksinen ja maltainen, mutta myös viljainen, hedelmäinen ja yrttinen.

Ulkonäkö ja koostumus: Sen koostumus on keskitäyteläinen ja suutuntuma keskihiilihappoinen sekä hieman öljymäinen. Väritys on samea ja appelsiinimainen sekä vaahtokukka vaalea ja samettinen.

Loppukommentit: Train Station Brewery on ruotsalainen pienpanimo, joka sijaitsee Knivstassa, Ruotsissa. He käyttävät oluissaan tarkoin valittuja ja laadukkaita humalia eri puolilta maailmaa. Nyt arvostelussa oleva Groundbreaker on Dortmunder-tyylinen suodattamaton lager olut, joka valittiin Ruotsin parhaaksi lager-tyyliseksi olueksi vuonna 2014 (Umeåguiden). Se on vahvempi versio panimon Lawbreaker oluesta, jota itse en ole vielä päässyt maistamaan.

Arvio: 70/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti