24.12.2016

Wolf 9

Wolf 9

Panimo: Microbrouwerij Achilles
Alkuperämaa: Belgia

Tyyli: Belgityylinen vahva ale
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 9,0 %

Maku: Wolf 9 on vahvasti alkoholilla höystetty belgialais olut. Sen maku on ennen kaikkea paahtomaltainen ja mausteinen, mutta myös makean toffeinen ja karamellinen. Lisäksi siinä maistuu hiivaista, suklaista ja hedelmäistä vivahteikkuutta.

Tuoksu: Sen tuoksu on hyvin voimakas ja jykevä. Sitä voi kuvailla lähinnä makean karamelliseksi, yrttisen mausteiseksi sekä paahdetun maltaiseksi, mutta siinä esiintyy myös hedelmäistä ja hiivaista aromikkuutta sekä hyvin hentoa savumaisuutta.Ulkonäkö ja koostumus: Oluen koostumus on keskitäyteläinen ja suutuntuma keskihiilihappoinen sekä öljymäinen. Sen runko on mustanruskea ja synkkä sekä vaahtokukka vaalea ja samettinen.

Loppukommentit: Wolf 9 päättää Wolf oluiden sarjan ja sijoittuu hienosti toiselle sijalle. Siitä ei ollut voittajaksi tällä kertaa, mutta huonoksi olueksi sitä on turha väittää. Se on keskiverto belgialais olut, joka tuskin loistaa olutarvosteluissa, mutta ajaa varmasti asiansa. Se sopii parhaiten vahvojen juustojen tai voimakasaromisten grilliruokien seuraksi tai nautittavaksi vain sellaisenaan.

Arvio: 71/100

HYVÄÄ JOULUA, MERRY CHRISTMAS!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti