17.12.2016

De Graal Blond

De Graal Blond

Panimo: De Graal
Alkuperämaa: Belgia

Tyyli: Belgityylinen ale
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 6,5 %

Maku: De Graal Blond on makean hunajainen, tuoreen hedelmäinen sekä erittäin mausteinen olut. Sen maku on lisäksi runsaan maltainen, hiivamainen sekä kevyesti sitruksinen. Jälkimaultaan olut on kuiva, katkera sekä melko pitkäkestoinen.

Tuoksu: Oluen tuoksu on selkeä, mutta raskas. Sen aromi on ennen kaikkea hiivamaisen mausteinen ja hedelmäinen, mutta myös miellyttävästi humaloitu sekä sopivasti maltainen.




Ulkonäkö ja koostumus: Oluen koostumus on keskitäyteläinen ja suutuntuma keskihiilihappoinen sekä erittäin poreileva. Väriltään se on appelsiinimainen ja melko samea sekä vaahtokukka tuuhea ja samettinen.

Loppukommentit: De Graalin olutpanimo sijaitsee Brakelissa Belgiassa. Se on vielä melko nuori panimo, mutta vie oluitaan jo useisiin maihin. Eniten heidän oluitaan myydäään USA:ssa, Japanissa, Italiassa sekä Tanskassa. Blond oli ensimmäinen olut heidän panimoltaan, johon tutustuin ja se ei tehnyt minuun valtavan suurta vaikutusta. Huomenna esittelyvuoron saa saman panimon Tripel-versio, joka oli jo huomattavasti parempi.  

Arvio: 67/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti