22.12.2016

Wolf 7

Wolf 7

Panimo: Microbrouwerij Achilles
Alkuperämaa: Belgia

Tyyli: Belgityylinen vahva ale
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 7,4 %

Maku: Wolf 7 on makea, kuiva ja katkera olut. Maultaan se on makean maltainen ja karamellinen, sitruksinen ja hedelmäinen sekä mausteinen ja hiivamainen. Sen jälkimaku on melko pitkäkestoinen ja omituisen karhea.

Tuoksu: Oluen tuoksua voi luonnehtia ennen kaikkea makeaksi, mausteiseksi sekä viljamaiseksi. Siinä tuoksuu lisäksi maltainen ja hiivamainen aromikkuus sekä raikas sitruksisuus ja tuore hedelmäisyys.




Ulkonäkö ja koostumus: Olut on keskitäyteläinen ja suutuntumaltaan voimakkaasti hiilihappoinen sekä öljymäinen. Sen lähes kurpitsan väristä ja sameaa runkoa päällystää erittäin tuuhea ja pitsimäinen vaahtokukka.

Loppukommentit: Wolf 7 on yksi kolmesta kyseenomaisen nimen omaavasta belgialais oluesta, jotka tulen esittelemään seuraavien päivien aikana. Se on niistä miedoin ja ehkä myös huonoin. Ratebeer sivuston mukaan näitä oluita ei enää valmisteta lainkaan ja ne alkavat olla harvinaisia myös kauppojen hyllyillä. Jos niitä haluaa vielä päästä nauttimaan niin kannattaa pitää kiirettä.

Arvio: 68/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti