12.4.2016

Mohren Pale Ale

Mohren Pale Ale

Panimo: Mohrenbrauerei Vertriebs KG
Alkuperämaa: Itävalta

Tyyli: American Pale Ale
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 5,5 %

Kantavierre: 12,6 °P

Tarjoilulämpötila: 8-10 C°

Maku: Maultaan Mohren Pale Ale on trooppisen hedelmäinen, pehmeän maltainen sekä havumainen. Sen miellyttävä humalointi luo oluelle tuhdin katkeran jälkimaun. Oluessa on havaittavissa myös sitrusmaisia ja hivenen yrttisiä nyansseja.

Tuoksu: Tuoksultaan olut on kirpeän sitruksinen ja trooppisen hedelmäinen. Sen aromi on lisäksi makean karamellimainen ja kevyesti maltainen. Humalointi erottuu mukavasti taustalta ja täydentää aromia.

Ulkonäkö ja koostumus: Olut on hyvin samea ja keskitäyteläinen. Sillä on keskihiilihappoinen ja hieman öljymäinen suutuntuma. Väriltään se on maitokahvimainen ja sen runkoa koristaa vaalea ja runsas vaahtokukka. 

Loppukommentit: Mohren Pale Ale on erittäin hyvä APA. Se on todella mainio ja kekseliäs. Se erottuu hienosti APA- tyylisten oluiden suuresta joukosta edukseen. Itse pidän sen hedelmäisestä ja sitruksisesta mausta ja hyvin erikoisesta ulkonäöstä. Vaikka se on hyvin vahva-arominen niin sen tärkeimmät avut tulevat hienosti esille ja myös humalointi on mukavan pirteää. Suosittelen maistamaan.

Arvio: 82/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti