19.10.2016

Brauer Bier (Puola)

Brauer Bier

Panimo: Van Pur S.A.
Alkuperämaa: Puola

Tyyli: Pale Lager
Käymistapa: Pohjahiivaolut
Alkoholi: 4,0 %

Kantavierre: 7 °P

Maku: Brauer Bier on ohut ja hento olut. Sen makua voi kuvailla maltaiseksi ja maissimaiseksi sekä samalla makean hunajaiseksi ja hieman hedelmäiseksi. Jälkimaultaan se on melko kuiva ja vain kevyesti katkera.

Tuoksu: Myös oluen tuoksu on hyvin yksiulotteinen sekä ponneton. Aromiltaan se maltainen ja maissimainen sekä vain hennosti ruohoinen ja viljamainen.


Ulkonäkö ja koostumus: Sen koostumus on todella kevyt ja suutuntuma matalahiilihappoinen sekä hyvin vetinen. Väriltään se on kirkkaan kullankeltainen ja vaahtokukaltaan vaalea sekä pitsimäinen.

Loppukommentit: Matkallani löysin vain muutaman alueen ulkopuolella valmistetun oluen ja tässä yksi niistä. Brauer Bier on Van Pur S.A:n valmistama olut, joka on yksiä Puolan suurimpia oluenvalmistajia. Heillä on tuotevalikoimissaan useita eri merkkejä ja Brauer on vain yksi niistä. Itse oluena se on erittäin perinteinen ja mieto ruokakaupoista löytyvä "maitokauppaolut". Suurta makunautintoa siltä on turha odottaa (ainakaan omasta mielestäni) ja se sopiikin parhaiten kylmänä nautittavaksi janojuomaksi.

Arvio: 48/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti