1.10.2016

Radbrew Fear of the Dark "Undead Ale"

Radbrew Fear of the Dark

Panimo: Radbrew
Alkuperämaa: Suomi

Tyyli: Porter
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 4,1 %

Advanced engineering specs: (from the bottle)

Shock Factor: 23 IBU
Blood Concentration: 4,1 %
Type: Undead

Serums Used: Challanger, Fuggles, Citra
Flesh Parts: Pale Ale, Münich, Chocolate, Crystal 300, Crystal 150

Strain Used: S-04
Batch: #78


"Full-zombie bodied and dark to the core. This beer is the undead little brother of our Together in the Dark Immunologist's Stout. Uncap in the darkest corner you can find. Fear the dark, not the beer".

Maku: Fear of the Dark on melko kevyt ja hieman paahteinen olut. Sille tunnusomaista on paahtomaltainen ja kahvimainen aromi sekä suklainen ja hieman savuinen/tuhkainen vivahteikkuus. Se maku on lisäksi kevyesti yrttinen sekä hivenen marjainen.

Tuoksu: Sen aromi on selkeä ja mieto ja se myötäilee hyvin pitkälti makuaan. Myös siinä esiintyy paahtomaltaisuutta ja kahvimaisuutta sekä kevyesti marjamaista ja hieman savuista aromikkuutta.

Ulkonäkö ja koostumus: Oluen koostumus on kevyt ja suutuntuma keskihiilihappoinen sekä yllättävän vetinen. Väriltään se on lähes yönmusta ja vaahtokukaltaan beigemäinen sekä kevyesti kermainen.

Loppukommentit: Heti alkuun on pakko todeta, että Radbrew:n oluilla on aina hienot nimet ja tyylikkäät etiketit. Fear of the Dark ei tehnyt sääntöön poikkeusta vaan lisäsi "pökköä pesään" julkaisemmalla pullonsa takaetiketissä parhaat tuotespeksit ikinä (näkyvät yllä punaisella)! Olut oli lähtökohtaisesti todella kiinnostava viimeistä yksityiskohtaansa myöten, mutta sen lopputulos jäi harmittavan vaisuksi. Huono olut se ei missään nimessä ollut, mutta hieman lisää asennetta ja potkua jäin siltä kaipaamaan.

Arvio: 68/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti