27.10.2016

Хамовники Английский Эль (Hamovniki English Ale)

Hamovniki English Ale

Panimo: Moskovskaya Pivovarennaya Kompaniya
Alkuperämaa: Venäjä

Tyyli: English Strong Ale
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 6,2 %

Kantavierre: 16 °P

Maku: Hamovniki English Ale on pehmeä, mutta vahvasti alkoholin makuinen olut. Sen aromi on makean karamellinen ja hedelmäinen, mutta myös hivenen paahteinen ja leipämäinen.

Tuoksu: Sen tuoksu on hyvin makea, mutta kokonaisuus alkoholin hallitsema. Siinä makean toffeinen ja karamellinen pääaromi sekoittuu yhteen maltaisen ja viljaisen sivuaromin kanssa.



Ulkonäkö ja koostumus: Sen koostumus on kevyen ja keskitäyteläisen välimaastossa ja suutuntuma keskihiilihappoinen sekä hivenen metallinen. Väriltään se on kirkkaan meripihkamainen ja vaahtokukaltaan vaalea sekä samettinen.

Loppukommentit: Moskovskaya Pivovarennaya Kompaniya on vuonna 2008 toimintansa aloittanut panimo, joka mainostaa olevansa Venäjän modernein. Sen tuotantokapasiteetti on tällä hetkellä noin 2 400 000 hehtolitraa vuodessa ja sen odotetaan lähes kolminkertaistuvan lähivuosien aikana. Panimo valmistaa omien olutmerkkejensä (Zhiguli Barnoe, Hamovniki, Ale Mohnaty Shmel ja Kvas Yakhont) lisäksi myös toistakymmentä muuta olutta. Hamovniki tuotemerkkinä on minulle entuudestaan tuttu ja heidän tuotteitaan olen myös aiemmin päässyt maistelemaan. Nyt arvostelussa oleva English Ale ei ole kuitenkaan heidän parhaimmistoaan, sillä sen muuten toimivan aromin pilaa liian vahva alkoholin maku.

Arvio: 61/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti