2.10.2016

Radbrew Beerman

Radbrew Beerman

Panimo: Radbrew
Alkuperämaa: Suomi

Tyyli: Session IPA
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 4,7 %

IBU-arvo: 53

Maltaat: Pale Ale, Melanoid, Crystal 150, Wheat
Humalat: Citra, Eldorado
Hiiva: US-05

Batch: #75

Maku: Beerman on kevyt ja virkistävä olut. Sen maku on trooppisen hedelmäinen ja raikkaan sitruksinen, mutta samalla myös makean karamellinen ja pehmeän maltainen. Oluessa esiintyvä kukkamainen vivahteikkuus kruunaa aikaansaannoksen.

Tuoksu: Oluen tuoksu ei ole kaikkein raskaimmasta päästä, mutta sen aromi on yllättävän monipuolinen. Se on täynnä trooppista hedelmäisyyttä ja pirteää sitruksisuutta sekä makean karamellista ja pehmeän maltaista hehkua. Makunsa kaltaisesti sen kukkamainen sivuaromi viimeistelee lopputuloksen.

Ulkonäkö ja koostumus: Tämä kevyellä koostumuksella varustettu olut tukeutuu matalahiilihappoiseen sekä hieman öljymäiseen suutuntumaan. Sen meripihkan värinen runko on melko kirkas ja selkeä sekä vaahtokukka vaalea ja hennon pitsimäinen.

Loppukommentit: Vanhana NES ja Megaman pelien suurkuluttajana Beerman oli pakko-ostos. Sen teema ja etiketti olivat kekseliäisyyttä parhaimmillaan. En olisi ikipäivänä uskonut törmääväni moiseen juomaan, saati olueen. Sen tyylilajiksi oli päätetty valita viime vuosina kovassa suosiossa myllertänyt (Session) IPA ja se sopikin tälle teemalle erityisen hyvin. Muutoin olut oli kohtalaisen tasapainoinen ja onnistunut ja uskon sen toimivan erinomaisesti raikkaana janojuomana tai illanistujaisten hauskana "jäänmurtajana".

"When it's time to run and beergun through the level, fight a bossman or just relax after some hard platforming, accept this legislation limited beerman that has character and flavour to megabust your palate".

"Beerman is our no-nonsense session IPA made to taste good and kick butt, robot master or otherwise" (Radbrew).

Arvio: 74/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti