24.5.2016

Badger First Call

Badger First Call

Panimo: Badger (Hall & Woodhouse)
Alkuperämaa: Englanti

Tyyli: Bitter
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 4,0 %

Maku: Oluessa maistuu melko mausteinen ja hieman makean toffeinen aromi sekä sitruksinen hedelmäisyys. Sen maku on myös runsaan kukkainen sekä miellyttävän maltainen. Jälkimaku on puolestaan lievästi katkera.

Tuoksu: Oluen tuoksu on leipämäisen maltainen ja hyvin makea (lähinnä karamellinen). Tuoksusta erottuu lisäksi tuoreen hedelmäinen ja yrttisen mausteinen aromi sekä tuhdin kukkainen humalointi.




Ulkonäkö ja koostumus: Suutuntumaltaan olut on hieman vetinen sekä keskihiilihappoinen ja koostumukseltaan todella kevyt. Sen punaoranssia runkoa päällystää vaalea ja hyvin pitsimäinen vaahtokukka.

Loppukommentit: Badger First Call oli pienoinen pettymys minulle. Se oli tähän mennessä juomistani Badgerin oluista selkeästi huonoin. Sen erikoisen mausteinen ja kukkaisen parfyyminen maku ei oikein miellyttänyt minua ja olisinkin toivonut siltä selkeä aromisempaa ja helpommin lähestyttävää kokonaisuutta. Myös oluen hedelmäisyys olisi voinut ollut monipuolisempaa (nyt se oli hieman liian sitruksinen). Muutoin olut toimi kohtalaisesti ja uskon sen löytävän myös oman kannattajakuntansa.

Arvio: 66/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti