26.11.2016

Dunđerski Svetlo Pivo (Serbia)

Dunđerski Svetlo Pivo

Panimo: Carlsberg Serbia
Alkuperämaa: Serbia

Tyyli: Pale Lager
Käymistapa: Pohjahiivaolut
Alkoholi: 4,8 %

Maku: Dunđerski Svetlo Pivo on hieman kuiva ja miedosti katkera olut. Aromiltaan se on melko makea ja kevyen ruohomaisesti ja yrttisesti humaloitu. Sen maku on lisäksi runsaan maltainen, hieman leipämäinen sekä selkeästi maissinen.

Tuoksu: Oluen tuoksu on hyvin makunsa kaltainen ja selkeä. Sen suurin ero on hivenen sitrusmainen aromi, joka nousee makuaan selkeämmin esille.

Ulkonäkö ja koostumus: Dunđerski on melko kevyt, keskihiilihappoinen sekä hivenen öljymäinen olut. Sen kirkasta ja kellertävää runkoa päällystää vaalea ja samettinen vaahtokukka.

Loppukommentit: Dunđerski Svetlo Pivo on ehdottomasti yksiä panimonsa parhaimpia oluita. Mielipiteeni muodostan yksinomaan sen perusteella, mitkä kaikki heidän tuotteistaan kerkesin matkallani nauttimaan. Sen parhaana puolena pidän sen pelkistettyä, mutta toimivaa perusaromia sekä yksinkertaisen viehättävää kokonaisuutta. Oluen ei aina tarvitse olla liian moniulotteinen vaan välillä myös yksinkertaisuus voi olla valttia kuten tässä tapauksessa. Tyylilajinsa parhaimmistoon sillä ei ole kuitenkaan mitään asiaa, mutta pisteet annan puhtaasti hyvästä yrityksestä.

Arvio: 58/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti