14.11.2016

Староградско Premium Pils (Makedonia)

Starogradsko Premium Pils

Panimo: Koding Gorska
Alkuperämaa: Makedonia

Tyyli: Pale Lager
Käymistapa: Pohjahiivaolut
Alkoholi: 4,5 %

Kantavierre: 11 °P

Maku: Starogradsko Premium Pils on jälkimaultaan miedosti katkera ja metallimainen olut. Sen maku on maltainen ja viljamainen sekä makeasti hunajainen. Sen humalointi on kevyttä ja aromiltaan hivenen yrttistä ja kevyesti ruohomaista.

Tuoksu: Oluen tuoksu on melko yksiulotteinen, mutta selkeä. Sen maltaista ja viljaista aromia tukee heinämäinen/ruohomainen vivahteikkuus sekä makea hunajaisuus.


Ulkonäkö ja koostumus: Oluen koostumus on kevyt ja suutuntuma matalahiilihappoinen sekä hieman vetinen. Sen kullanväristä runkoa koristaa vaalea ja samettinen vaahtokukka.

Loppukommentit: Koding Gorska on vuonna 1987 perustettu panimo, joka aloitti tuotantonsa vasta vuonna 2005. Se sijaitsee Skopjen kaupungissa ja valmistaa oluiden lisäksi mm. erilaisia pullotettuja vesiä. Premium Pils on yksi kolmesta panimon oluesta, jotka tulen esittelemään seuraavien päivien aikana. Se oli näistä kolmesta huonoin ja muutenkin melko keskinkertainen luomus. Se ei säväyttänyt oikein millään asteella, mutta oli silti kokeilemisen arvoinen ja eksoottinen tuttavuus.

Arvio: 53/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti